DaVinci Resolve 19 Beta 4 a fost lansat pentru a adăuga videoclipuri de sincronizare live

Blackmagic DaVinci Resolve 19 a ajuns acum la Beta 4, în timp ce au fost lansate și actualizări software pentru Fusion Studio, Blackmagic RAW, Blackmagic Camera, Blackmagic Video Assist și switcher-ele ATEM ale companiei.

Aceasta este o lansare mai mică decât Beta 3, care a adăugat suport pentru procesoarele Qualcomm Snapdragon X Elite găsite în noile PC-uri Microsoft Copilot+, printre multe alte funcționalități. Dar au trecut doar 20 de zile de atunci, și se pare că chiar și dezvoltatorii hiperactivi de la Blackmagic au o limită în ceea ce privește volumul de cod pe care îl pot scrie...

Nu că ar fi luat o pauză prea mare. Esențial, DaVinci Resolve 19 Beta 4 adaugă capacitatea de a sincroniza live video de la camerele Blackmagic Design, selecția organizațiilor Blackmagic Cloud în managerul de proiecte și mai multe opțiuni de fundal în vizualizatoarele cut și edit. De asemenea, include suport pentru Blackmagic RAW 4.1, afișarea îmbunătățită a formei de undă pentru media cu audio sincronizat și gestionarea mai bună a clipurilor imbricate.

Fusion a primit, de asemenea, o actualizare. Fusion Studio 19 Public Beta 4 aduce îmbunătățiri precum modificatorii de tracker care acum sunt setati implicit la IntelliTrack, o nouă intrare de mască de ocluzie pentru trackerul de suprafață și o scalare și rotire mai bună pentru clonarea de paint. Include, de asemenea, îmbunătățiri ale instrumentului tracker de suprafață și o tăiere mai bună a formelor înmuiate în MultiPoly.

Și asta nu este tot. Alte actualizări lansate astăzi includ:

  • Blackmagic RAW 4.1 adaugă suport pentru clipurile Blackmagic RAW înregistrate de Blackmagic Video Assist 12G HDR de la Panasonic Lumix GH7 și Fujifilm GFX100S II.
  • Blackmagic Camera 8.7 Public Beta adaugă suport pentru sincronizarea live a fișierelor proxy de la Blackmagic Cinema Camera 6K și Blackmagic URSA Broadcast G2 la Blackmagic Cloud.
  • Blackmagic Video Assist 3.15 adaugă suport pentru înregistrarea Blackmagic RAW de la camerele Panasonic Lumix GH7 și Fujifilm GFX100 S II pe modelele Video Assist 5” și 7” 12G HDR.
  • Și ieri, ATEM Switchers 9.5.1 Update a lansat îmbunătățiri pentru localizare și a rezolvat câteva bug-uri, remediind o problemă ocazională care putea cauza pierderea intermitentă a controlului camerei pentru modelele ATEM Mini Pro, ATEM Mini Pro ISO, ATEM Mini Extreme, ATEM Mini Extreme ISO, ATEM SDI Pro ISO și ATEM SDI Extreme ISO.

DaVinci Resolve 19 Beta 4 și toate celelalte actualizări pot fi descărcate acum de pe site-ul Blackmagic Design.

 

 

#atem#beta4#blackmagic#blackmagicdesign#davinci#davinci19#postvfx

Lasati un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte de publicare

Echipamente relevante:

Canon EOS C70 Camera Cinema (Body)Camera Body Canon C70 Cinema EOS - cbspro
Canon Canon EOS C70 Camera Cinema (Body)
Pret redus21.894,00 lei
Info Stoc
Camera Body Canon EOS R5 C - cbsproCamera Body Canon EOS R5 C - cbspro
Canon Camera Body Canon EOS R5 C
Pret redus21.758,64 lei Pret recomandat de producator25.498,00 lei
In stoc